Имагинација на реални фотографии

Погледнете ги прекрасните илустрации на шведскиот илустратор Johan Thörnqvist. Неговиот концепт се базира на цртање имагинарни илустрации врз веќе постоечки реални фотографии.Имагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографииИмагинација на реални фотографии

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар