Дива и неверојатна природа

Томас Каспар е авторот на овие спектакуларни дела од мајката природа. Обеземен од убавината на планините, пустините и кањоните, Томас ја преточува глетката пред објективот во прекрасни фотографии. Сплет од најубавите бои и сите годишни времиња, снегот, сонцето и водата се главните елементи на овие неверојатни дела. Погледнете некои од нив:Дива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природаДива и неверојатна природа

За авторот

Поврзани содржини

  1. A.Westwick Reply

    Wowww! Preubavooooo!!

  2. rick Reply

    Nemam sto da kazam,vistinski raj !!!

  3. Мона Reply

    На човек да му застане здивот. Величенствено.

Остави коментар