Артист прави автопортрети низ кои ги искажува своите силни емоции

Францускиот фотограф Гијом Ламацу прави автопортрети кои изобилуваат со надреализам. Но, неговата идеја е да ги долови неговите сирови емоции на начин кој е визуелно примамлив, но и логичен за гледачот. Тој навистина успева да ја постигне својата цел преку овој неверојатен и креативен пристап. Погледнете…

Артист прави портрети од себе низ кои ги искажува своите емоции

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар