Артист црта неверојатни мурали додека одржува баланс на даска за сурфање

Сликарот и уличен артист, Шон Јоро, кој исто така е познат и како Хула, создава неверојатна серија мурали каде што можеме да видиме прекрасни девојки кои излегуваат од водата покрај цементните ѕидови на уништени и напуштени структури. Тој со помош на даска за сурфање, го наоѓа најдоброто место за својата уметност и потоа создава магични дела. Погледнете…

(1) Артист црта неверојатни мурали додека одржува баланс на даска за сурфање (2) Артист црта неверојатни мурали додека одржува баланс на даска за сурфање


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар