10 незаменливи придобивки од чувањето мачка

Имате мачка? Или пак, отсекогаш сте сакале да чувате? Тогаш без сомнение имате одличен вкус при избирање на вашите придружници, бидејќи откако ќе го донесете ова крзнено топче во вашиот дом, целиот живот ќе ви се промени. Кој друг би можел да ве гледа од толку високо? Кој друг би можел да бара храна од вас како да сте му роб? Кој би ве топлел кога ви е студено и би ви предел кога сте нерасположени? Погледнете ги следниве 10 причини зошто би требало да чувате мачка…

Мачката е најдобриот будилник

Мачката е најдобриот будилник

Илустрациите се изработени од тимот на Lingvistov.


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар