Невозможна загатка: Дали ќе успеете да ја пронајдете кралицата срце без да погледнете во решението?

Ова е една од најтешките загатки што во моментов кружат околу социјалните мрежи.

Честитајте ѝ го 8-ми март со еден од овие прекрасни цитати од големите умови

„Ако можете да љубите некого, само една личност, со целото свое срце, тогаш постои спас во животот.“ – Харуки Мураками

4 неочекувани предмети што носат негативна енергија во вашиот дом

Ослободете се веднаш од нив и во истиот момент ќе почувствувате олеснување.

Од птичја перспектива: Неверојатни фотографии од колоритниот Шангај

Овие фотографии ја овековечиле чудноста на самиот град, покажувајќи ни го контрастот помеѓу традиционалното и модерното.

Емпатијата е недостижен идеал – секој си го гледа своето

Секој поаѓа од сопствените грижи, притоа, не обрнувајќи ни најмало внимание на грижите што ги мачат другите луѓе.

12 начини да го исчистите вашето тело од токсини и да си го подобрите здравјето

Со помош на детоксикација можете да спречите многу здравствени проблеми кои започнуваат како резултат на изложеност на токсини.
Датум: 05 Mar 2018

Запознајте ја Лила, најчудниот питбул на светот

Нејзиниот сопственик низ неколку шеги и фотографии ја објаснува нејзината ексцентрична природа.
Датум: 05 Mar 2018

Вљубете се во личноста што ќе ве научи како да се сакате

Сите велат дека треба да се сакате себеси пред да засакате некој друг. Но понекогаш потребно е да го следите примерот на другите.
Датум: 05 Mar 2018

Колку добро флертува секој од хороскопските знаци?

Пред да најдете на кое место сте на листава, имајте предвид дека оваа особина не зависи само од знакот, туку и од полот.
Датум: 05 Mar 2018

Болката и проблемите со здравјето ви кажуваат многу повеќе отколку што мислите

Идејата, или теоријата дека секој може да си „создаде“ болест повеќе не спаѓа во оние теории на кои лекарите ги превртуваат очите.
Датум: 05 Mar 2018
12