5 митови за бракот во кои треба да престанете да верувате

Голема е веројатноста и колегите, пријателите и семејството постојано да ви создаваат притисок за брак, но немојте да брзате и да направите нешто за кое што ќе зажалите.
Датум: 19 Aug 2017

3 симптоми на духовно исклучување

Препреките се појавуваат и си заминуваат, а понекогаш се потешки и траат подолго. Некои луѓе ги гледаат како предизвик додека други ги гледаат како блокада на патот кон среќата.
Датум: 19 Aug 2017

6 знаци кои покажуваат дека сами си ја саботирате врската

Ако долго време не можете да ја најдете причината за проблемите, можеби треба да погледнете во огледалото.
Датум: 19 Aug 2017

Извадете ги овие работи од вашиот куфер пред да тргнете на летниот одмор

Одморот е одличен за вашето здравје, но можеби нема да верувате во тоа додека не ја поминете стресната фаза на подготвување.
Датум: 19 Aug 2017

Необични работи кои се случуваат со соларната еклипса

Соларната еклипса е многу повеќе од само убава глетка...
Датум: 19 Aug 2017

Тајната за долг живот според 105-годишен човек

Тајната е во неколку основни и едноставни принципи, од кои едниот е доцното пензионирање.
Датум: 19 Aug 2017