Овие 3 нешта инстатно ќе ви го подобрат сексуалниот живот!

Овие 3 нешта инстанто ќе ви го подобрат сексуалниот живот!
Датум: 04 Aug 2015

Сигурна варијанта: Зошто жените ги одбираат помалку згодните мажи?

Згодните мажи не секогаш се прв избор на убавите девојки, а еве и зошто...
Датум: 04 Aug 2015

Еве како да го преживеете патувањето со најдобрите пријатели!

Патувањата со најдобриот пријател или пријателка не се толку лесни колку што изгледаат...
Датум: 04 Aug 2015

Бестрашен мотоциклист со својот мотор сурфа на бранови во Тахити  

„Не станува збор за тоа да се биде прв или да се биде во право, туку да се верува во себе кога знаете дека нешто е возможно!“

3 девојки од Франција за само 4 минути ги изведуваат најпопуларните летни хитови

Тие не само што направиле одличен избор на песни, туку имаат и неверојатен глас со чија моќ ќе ве маѓепсаат.

Месечниот циклус и летувањето: 5 одговори на најважните прашања

Неколку совети за справување со месечниот циклус за време на летниот одмор.

Зошто и во кои ситуации треба да ја оставиме личноста која ја сакаме?

Како да знаеме дека е време да се откажеме од некоја личност, а да не погрешиме во донесувањето на таа одлука?

Облечете се од гардероберот на вашата мајка

Сигурно после гледањето на некои фотографии од вашата мајка, со задоволство би позајмиле неколку парчиња од неа.

Постојат два вида перфекционизам: добар и лош. Кој го поседувате вие?

Одредени видови перфекционизам можат да доведат до депресија, анксиозност и нарушување на исхраната.

30 мали нешта кои инстантно ќе го подобрат вашето расположение

Бидете среќни и расположени секогаш, но ако не знаете поради кои причини, тогаш погледнете ги овие мали нешта кои ќе измамат насмевка на вашето лице.

Еден и едноставен клуч за среќна љубовна врска

Зарем е прифатливо да сте со личност која не прави да се чувствувате на овој начин?
12