Мачки фатени во моментите додека крадат

Штом нивниот сопственик го заврти грбот, тие веднаш посегнуваат по нешто што не е нивно...

Убиствено добра комбинација: Торта од чоколадо и костени

Пирето од костени и кремот од чоколадо ќе создадат торта која ќе ви ја збогати трпезата, ќе ја јадете со сласт и ќе внесе дополнителна радост во ова преубаво годишно доба од годината...
Датум: 11 Oct 2014
, Автор:

Есенски модни комбинации со шалови

Утрата станаа постудени, а попладневното сонце за миг знае да исчезне и да ги остави раните квечерини со студен воздух. За да се заштитите од студот и истовремено да изгледате модерно и тренди, ви предложуваме 27 модни комбинации со шалови.
Датум: 11 Oct 2014
, Автор:

Работна швалеранција: Од нагонот сè започнува и со него сè завршува

Сте се запрашале некогаш колку од врските кои ги гледаме и воспоставуваме секојдневно се испреплетени со други врски кои се кријат под површината на она што јавно го кажуваме и покажуваме?
Датум: 11 Oct 2014
, Автор:

9 знаци на искреното извинување

Како да препознаете кога некој не го мисли тоа што го кажува?

Работи кои само најдобрите пријатели би ви ги простиле

Сите правиме грешки, но вакви нешта само најдобрите пријатели простуваат и после години истите стануваат добри приказни за раскажување.
Датум: 11 Oct 2014
, Автор:

Совети од нашите баби и дедовци: 10 навики кои ја зацврстуваат љубовната врска

Еве што може да земете како пример од вашите баби и дедовци, навики на партнерите кои водат до стабилна љубовна врска или брак.
Датум: 11 Oct 2014
, Автор: