Дали големината на пенисот и бројот на сексуални односи влијае на големината на вагината?

Многу жени се прашуваат за ова, но само мал број од нив се подготвени да го постават ова прашање на стручњак.
Датум: 07 Sep 2014
, Автор:

9 особини кои вонземјаните мора да ги поседуваат

Сликата што Холивуд ни ја дава за вонземјаните воопшто не е реална...

Зошто вие први да се јавите?

Постојат неколку причини зошто вие да го направите првиот чекор, но постојат уште милион изговори зошто не. Еве неколку причини зошто да се осмелите.
Датум: 07 Sep 2014

7 нешта кои родителите треба често да им ги велат на своите деца

Ова се 7 работи кои секој родител треба колку што може почесто да им ги вели на своите деца со цел да им каже колку ги сака, но и да ги насочи на правиот пат во животот.
Датум: 07 Sep 2014
, Автор:

Мажите во брак одговараат: Во кој момент сфативте дека вашата жена е вистинската?

10 романтични одговори: Кога сфативте дека таа е вистинската?
Датум: 07 Sep 2014
, Автор:

Безглутенски какао тортички

Вкусно безглутенско задоволство кое ќе ви го направи денот поубав