15 смешни овошки и зеленчуци кои мислат дека се луѓе

Можеби би рекле дека морков си е морков, но во овој случај се работи за суперморков. И тој не е единствен суперхерој од својот вид.
Датум: 06 Mar 2014
, Автор:

Како тоа мирисаш на колонска вода, а јас не сум бричен?

Сѐ е лесно кога си мал. И да згрешиш ќе ти речат: да си жив и здрав - од маестро Игор Џамбазов. Ама ова беше лоша одлука како Есма на Евровизија. Мижеечки да гаѓаше ќе погодеше. Ако не во центарот макар во полето. А таа го утна целиот ѕид на кој беше пикадото.
Датум: 06 Mar 2014
, Автор:

5 нови серии кои мора да почнете да ги гледате овој месец

Во 2014-та година нè очекуваат нови серии, кои нудат огромен потенцијал да бидат светски хитови. Одвојуваме пет од нив кои на прв поглед изгледаат фантастично и вреди да почнете да ги гледате.
Датум: 06 Mar 2014
, Автор:

Омилената храна го открива вашиот карактер

За тоа каква личност сте можете да заклучите од сопствените потреби за петте основни вкуса, кои не треба да ги потиснувате, туку да ги задоволувате умерено и контролирано.
Датум: 06 Mar 2014
, Автор:

Интересни изреки за кафето кои ќе ве насмеат и расположат

Сè што ќе кажам или направам пред да се напијам кафе, не важи.
Датум: 06 Mar 2014
, Автор:

Пред и потоа: фотографии од домашни миленичиња кои пораснале

Домашните животни и луѓето делат посебна врска кога растат заедно, а тоа може одлично да се види на наредниве неколку фотографии од сопствениците со своите миленичиња.

7 работи кои треба да престанете да ги правите уште веднаш

Животот е прекраток за да трошите време на негативно размислување и однесување. Еве кои се седумте работи кои треба уште веднаш да престанете да ги правите за посреќен живот и внатрешен мир.
Датум: 06 Mar 2014

3 едноставни правила кои можат да ви го променат животот

Ова се три едноставни, но клучни правила за животот...
Датум: 06 Mar 2014
, Автор:

Модерен и урбан простор за секој посетител: ОНЕ го отвори реновираниот салон во Неготино

Во присуство на официјални гости од Неготино и Кавадарци и бројни локални посетители, телекомуникацискиот оператор ОНЕ го отвори својот реновиран продажен салон во Неготино.
Датум: 06 Mar 2014
, Автор: