Правила за успешен и среќен брак

Имаме некоја илузија за тоа што претставува бракот и премногу очекуваме од него. Сепак, постојат некои универзални правила кои секој би требало да ги знае.
Датум: 13 Jan 2014
, Автор:

Предности и недостатоци на телевизорите со закривен екран

Некои се воодушевуваат на оваа иновација, но други се скептични, па еве неколку информации околу нивните добри и лоши страни...
Датум: 13 Jan 2014
, Автор:

6 знаци дека сте видовити

На сите некогаш ни се случило да предвидиме дека нешто ќе се случи, но во овие 6 ситуации, голема е веројатноста дека се работи за нешто паранормално.
Датум: 13 Jan 2014
, Автор:

Интересен Лего држач за клучевите во вашиот дом

За да не ги барате клучевите низ домот секогаш кога треба да излезете од дома, направете држач од Лего коцки кој ќе го поставите во ходникот и створете навика секогаш да ги оставате таму.
Датум: 13 Jan 2014
, Автор:

30 работи за кои ќе се каеме кога ќе остариме

Младоста треба да се потроши на забава, авантура, искуства, учење... На што ќе кажете дека сте ја потрошиле вие вашата?
Датум: 13 Jan 2014
, Автор:

Особините на вистинскиот џентлмен се…

Иако џентлменството не е мртво, денес е тешко да најдете некој со карактеристики на вистински џентлмен. Еве кои особини еден маж треба да ги поседува, за достојно да се стекне со тој епитет.
Датум: 13 Jan 2014

Дали смеете да трчате кога сте настинати?

Водете се според правилото на вратот...

Драматични снежни пејзажи со медитативна моќ

Во секоја од овие неверојатни фотографии може да се пронајде момент на мир и тишина.

Суташ инвестира во „природниот вкус“ во земјата на природата

Комплетирајќи ги обновените инвестиции во погоните што ги превзема во Скопје, денес во својата фабрика Суташ организираше прес конференција на која ја промовираше својата нова јавна кампања за Македонија - „Уживајте во природниот вкус“.
Датум: 13 Jan 2014
, Автор:

Многу повеќе од квалитетна слика: гледањето телевизија со Sony е сосема ново доживување

4K Ultra HD и Full HD LED BRAVIA™ палета на телевизори од Sony со нова „клинеста“ форма
Датум: 13 Jan 2014
, Автор: