Филм: За Рим со љубов (To Rome with Love)

Филм за смислата на животот, целите во животот, љубовта, славата…

Како се краде автомобил во Русија?

Иновативните Руси демонстрираат нов начин на кражба на автомобил, кој изгледа поприлично лесен. :)
Датум: 16 Nov 2012
, Автор:

Омилените музички албуми на Курт Кобејн

Следната листа со 50 музички албуми е рачно напишана од страна на Курт Кобејн и објавена во книгата „Journals“, во 2002 година.
Датум: 16 Nov 2012
, Автор:

Најслатката оставка на светот

Американецот Нил Берет е човекот кој не сака ниту заминувањето од работа да го памети како лошо искуство. Неговата оставка ја напишал на торта. :)
Датум: 16 Nov 2012
, Автор:

Уметничката страна на животот во Индонезија

Колекција од фотографии која ќе допре до вашето срце и ќе ве натера да се чувствувате поживо...